Večeře proběhnou v dohodnutých místních restauracích.
Účastníci se včas dozví informace o cenách a dostanou dodatečný registrační formulář, platba proběhne předem na účet.
Večeře není součástí konferenšního poplatku a hradí se zvlášť.
VÝBĚR VEČEŘÍ JE UKONČEN
Platba:
5. 10.
Pivovarská restaurace Kapitán (poblíž děčínského nádraží)
Předkonferenční setkání (samoorganizované), začátek v 19:00
6. 10.
Restaurace Athina (přímo na Děčínském zámku)
Večeře formou rautu (česká a řecká kuchyně).
CENA: 300 Kč
7. 10.
Restaurace Kocanda
Výběr z české kuchyně.
CENA: 249 Kč - 349 Kč
249 Kč:
Tarhoňa s paprikovým pestem, pečenou zeleninou a farmářským sýrem (vegetariánské)
Svíčková s hovězím masem a knedlíkem, brusinkami a smetanou
Hovězí guláš z mladého býčka, s cibulkou, houskový knedlík
349 Kč:
Vepřová panenka v bylinkové krustě, bramborové grenaile (možný bezlepek)
Kuřecí plněný Bordeaux steak plněný parmskou šunkou a ementálem, gratinovaný brambor (možný bezlepek)
Hovězí špalek Chuck Roll, gratinovaný brambor, zeleninová obloha

Restaurace Kocanda je vzdálená 1,3 km (20 minut pohodlné chůze) od zámku. Parkování je možné u restaurace.
Účastníci si sami zvolí ubytování.
Kocanda nabízí také ubytování pro účastníky této konference.